مکتوب تیم ماهواره‌ی پیام به رئیس جمهور

جناب آقای دکتر روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم
همانگونه که مستحضرید، ماهواره پیام امیرکبیر ماحصل تلاش نخبگان جوان و تلاش‌گر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تجربه‌ب گرانقدر اساتید این دانشگاه بود که طی مسیر پرفراز و نشیب چندین ساله از گذرگاه‌های سختی عبور نموده و با همه دشواری‌ها محصول عملیاتی پروازی با مشخصات فنی یکتا را به عرصه فضایی کشور تقدیم نمود.
جناب آقای رییس جمهور،
فعالیت‌های فضایی هر کشور موجب کارآفرینی، شکوفایی استعدادها و توانمندسازی برای ورود به سایر حوزه‌های صنعتی کشور است که قطعا به صورت تدریجی و گام به گام حاصل می‌شود.
تیم فنی و اجرایی پروژه‌ی ماهواره‌ی پیام امیرکبیر طی ١٠ سال گذشته مشغول توسعه و پیاده‌سازی این ماهواره بوده و بیش از ۶۵٪‏ پیشرفت فیزیکی آن در دولت‌های یازدهم و دوازدهم اتفاق افتاده است. امید بر آن بود که امروز شاهد عملیاتی شدن این ماهواره در مدار باشیم و به مدت حداقل دو سال از داده‌های این سامانه در کاربردهای صلح آمیز مورد نیاز کشور بهره‌مند گردیم. آنچه رخ داد عملکرد عالی ماهواره و ارسال کلیه اطلاعات مورد انتظار در بازه‌ی محدود چند دقیقه‌ای حضور در مدار بود. علی‌رغم اندوه فراوان ناشی از عدم موفقیت نهایی پروژه، بر خود لازم می‌دانیم احساس غرور و سرافرازی خود را از مشاهده‌ی دستاورد زحمات بی‌شائبه همکاران وزارت دفاع در توسعه‌ی ماهواره‌بر با ابهت سیمرغ خدمت شما ابراز کنیم. امید داریم که با ادامه این تلاش‌ها و به‌کارگیری آموخته‌ها شاهد ادامه‌ی مقتدرانه‌ی مسیر رو به پیشرفت این تیم توانمند باشیم.
در پایان اعلام می‌کنیم تیم ماهواره‌ی پیام امیرکبیر آماده است از فردا با راهبری وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و در چارچوب نیازمندی‌های کشور شروع به طراحی و ساخت ماهواره بعدی به منظور ارائه‌ی خدمات مورد نیاز مردم و ارسال به فضا نماید.

با تجدید احترام
تیم شایسته ماهواره‌ی پیام امیرکبیر