چهاردهمین همایش علمی مهندسی معدن

1396/02/27

چهاردهمین همایش مهندسی معدن اول خرداد ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانگاه صنعتی امیرکبیر؛ بیژن پیک، دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی معدن گفت: چهاردهمین همایش مهندسی معدن که اول خرداد ماه با هدف بررسی مسائل روز مهندسی معدن است در این دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی افزود: در این همایش معدنکاران، مسئولین مربوطه، دانشجویان و اساتید در زمینه مهندسی معدن گرد هم می آیند تا در خصوص مسائل علمی معدن صحبت کنند..
پیک با اشاره به انفجار معدن زمستان یورت آزادشهر که دو هفته گذشته اتفاق افتاد در ادامه خاطر نشان کرد: این همایش با بررسی حادثه معدن یورت پیش می رود. همچنین پنل فنی بررسی جزئیات حادثه را خواهیم داشت که با حضور مسئولان معدن بررسی می شود.
به گفته وی، همچنین در این همایش چالش های پیش رو برای معدنکاران را مورد بررسی قرار می دهیم.
وی با بیان اینکه در این همایش ارائه مقاله نخواهیم داشت، افزود: چهاردهمین همایش علمی مهندسی معدن اول خرداد ماه در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.