پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی

1397/10/10

از سوی مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی امیرکبیر کارگاه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری واحد امورخوابگاه ها و با حضور 130 نفرازکارکنان خوابگاه های دختران وپسران سلسله کارگاههایی پیشگیری از آسیب های اجتماعی را برگزار کرد.
این نشست ها با حضور جناب سرهنگ مصطفی براری رئیس اداره روانشناسی رفتاری مرکز سلامت روان بهداد ناجا در سالن فرهنگ دانشگاه برگزار شد.
براری با اشاره به نقش پررنگ ارتباط موثر بین پرسنل خوابگاه و دانشجو در پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی، علائم خودکشی و شناسایی دانشجوی در معرض خطر و راه‌های جلوگیری از آن را بیان کرد.
وی خاطر نشان کرد: هر چند آمار خودکشی در ایران در مقایسه با کشورهای دیگر پایین‌تر است اما با توجه به اهمیت موضوع و بار ناشی از پدیده خودکشی ضروری است توانمند سازی،آگاه سازی و حساس سازی کارکنانی که بیشترین ارتباط را با دانشجو دارند بیش تر از بیش مورد توجه واقع گرفته شود.
معاون بهداشت امداد پلیس مرکز سلامت روان ناجا، دلیل گرایش جوانان به سیگار را مواردی چون اضطراب،تنش،محرک‌های شدید روانی و کسب اعتماد به نفس بیشتر دانست.