معرفی مراکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر

1397/09/28

مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر مراسم ارائه (دمودی) تیم‌های پنجمین دوره خود را در سالن اجتماعات مولانای دانشگاه امیرکبیر با حضور مدیران سامسونگ، اساتید و دانشجویان و جمعی از سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه استارت‌آپ برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : ، پنجمین دوره‌ شتاب‌دهی مرکز فناوری سامسونگ که از تیر امسال آغاز شده بود، با انتخاب برترین تیم‎های استارت‌آپی به پایان رسید. در پنجمین دمودی مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر تیم‌های دادسان، اینووان، نکسو، تیم کمپ، اوتیچر و بی‎پارک به عنوان تیم‌های منتخب این دوره، فرصت پیدا کردند ایده‎های نوآورانه و برنامه‎های خود را برای سرمایه‌گذران و جمعی از اهالی رسانه‎ معرفی کنند.
دکتر حسین حسینی تودشکی، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم با اشاره به همکاری این دانشگاه با شرکت سامسونگ گفت: «فعالیت‌ مرکز فناوری و فضای کارآفرینی موجود در آن دستاورد بزرگی برای دانشگاه صنعتی امیرکبیر محسوب می‌شود که با همکاری شرکت سامسونگ صورت گرفته است و خوشحالیم که توانسته‌ایم زیرساختی را ایجاد کنیم تا جوانان و دانشجویان بتوانند اهداف خود را پیش ببرند».
معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر در مورد فعالیت‌ مراکز رشد این دانشگاه گفت: «چهار سال پیش تنها ۱۴ تیم نوآور در مرکز رشد دانشگاه مستقر بود در حالی که امروز ۱۲۳ تیم نوآور و شرکت دانش بنیان در مراکز رشد دانشگاه مستقر هستند. همچنین درصد موفقیت در مرکز رشد دانشگاه امیرکبیر نرخی بالاتر از استاندارد مراکز رشد دانشگاه‌های بین‌المللی است و ما امروز شاهد هستیم که برای استقرار ۶ تیم در دوره آینده شتاب‌دهی مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر ۵۰۰ درخواست ارسال شده است».
فرهاد هجرت، مدیر ارشد بازاریابی سامسونگ در این مراسم با اشاره به موفقیت‌های مرکز فناوری گفت: «جوایزی که تیم‌های مستقر در مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر دریافت کرده‌اند و درخشش‌ این تیم‌ها در نمایشگاه‌ها و رویدادهای بین‌المللی که با استقبال سرمایه‌گذاران هم روبرو شده، نشان دهنده موفقیت مرکز فناوری سامسونگ‌-امیرکبیر در رشد و پرورش ایده‌های خلاق و نوآورانه است».
مدیر ارشد بازاریابی سامسونگ در مورد برنامه‎های این شرکت برای توسعه مرکز فناوری گفت: «مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر تنها شتاب‌دهنده‌ای در ایران است که بر مبنای مسئولیت‌های اجتماعی پایه‌گذاری شده و برای پیشرفت این مرکز ما در نظر داریم طی سال آینده از نظر فیزیکی و تجهیزاتی مرکز را توسعه دهیم تا بتوانیم تعداد تیم‌ها و ایده‌های نوآورانه بیشتری را حمایت کنیم».
مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر سال ۹۶ با سرمایه‌گذاری و حمایت تجهیزاتی و فنی سامسونگ در محل برج فناوری دانشگاه امیرکبیر تهران افتتاح شد.
تمرکز اصلی فعالیت این مرکز در حوزه‌های مرتبط با مسئولیت اجتماعی سامسونگ مانند بهداشت و سلامت، محیط‌ زیست، انرژی، آموزش، پژوهش و توسعه پروژه‌های کاربردی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
مراسم پایان دوره تیم‌های پنجمین دوره مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر در نهایت با تقدیر از اساتید و مربیان این مرکز و تجلیل از تیم‌های برتر به پایان رسید.