انتخاب برترین‌های پژوهشی کشور

1397/09/27

دکتر «قره پتیان» عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان «پژوهشگر نمونه کشوری» و پروژه دکتر «عسکریان ابیانه» به عنوان «طرح برگزیده صنعت برق» انتخاب و تقدیر شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر کشور در سالن اجلاس سران با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و منصور غلامی وزیر علوم برگزار شد.
پروفسور گئورگ قره‌پتيان عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. وی مدير، همكار و مشاور بيش از 25 پروژه تحقيقاتي کاربردی در سطح دانشگاه، وزارت نيرو، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و شوراي عالي عتف بوده است.
نتایج پروژه های تحقیقاتی وی منجر به ثبت 24 اختراع در داخل و خارج از کشور، انتشار بیش از 1100 مقاله در مجلات و کنفرانس های داخل و خارج از کشور، طراحي و ارائه 4 درس جديد در مقطع كارشناسي ارشد مهندسي برق گرايش قدرت و دو درس در مقطع كارشناسي شده است.
وی همچنین در زمره يک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان با استناد به پايگاه استنادی طلايه داران علم تامسون رويترز (ISI-ESI) بر اساس فعاليت ده سال اخير (2005-2015) و (2006-2016)، پژوهشگر برتر ايران منتخب انجمن انرژی ايران (IEA) در سال 1396 با توجه به ميزان بالاترين استنادات ثبت شده در سامانه SciVal السوير، رتبه 1 گرنت پژوهشی اساتيد دانشگاه صنعتی اميرکبير در سال 1395 و 1396، پژوهشگر برتر ايران منتخب انجمن مهندسين برق و الکترونيک ايران(IAEEE) در سال 1389 و استاد نمونه کشور منتخب وزارت علوم تحقيقات و فاوری در سال 1387 بوده است.
دکتر قره پتیان هم اكنون مدير طرح كلان ملي شبكه هوشمند برق و پياده سازي نمونه در دانشگاه صنعتي امير كبير است.
طرح دکتر عسکریان ابیانه طرح برگزیده صنعت برق
دکتر حسین عسکریان ابیانه، دکتری مهندسی برق بوده و هم اکنون استاد تمام دانشکده مهندسی برق است. وی استاد نمونه کشوری سال 1377، پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال 1383، عضو برجسته انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران سال 1392، عضو ارشد IEEE سال 1384، برنده جایزه خوارزمی در سال 1387 بوده است.
دکتر عسگریان همچنین عضو برجسته سیگره سال 1388 بوده و بیش از 350 مقاله در مجلات و همایش های معتبر بین المللی به چاپ رسانده است. وی 6 کتاب علمی تالیف کرده و یک ثبت یک اختراع در سال 1378 داشته است.
دکتر عسگریان مدیر پروژه طرح کلان ملی «طراحی و ساخت رله ملی دیجیتال و هوشمند و تستر آن»، مدیر پروژه های تحقیقاتی – صنعتی ( هفت طرح)، مسئول پروژه، شاخص های بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد وزارت علوم و دانشگاه ها (وزارت علوم تحقیقات و فناوری و سازمان برنامه و بودجه)، معاون وزیر علوم نیز بوده است.