درخشش در یازدهمین جشنواره حرکت

1397/09/7

دانشجویان و انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در یازدهمین دوره جشنواره حرکت موفق به کسب 3 رتبه اول، یک رتبه دوم و یک رتبه شایسته تقدیر شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : در یازدهمین دوره جشنواره حرکت دانشجویی که با همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، دانشجویان و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر حائز رتبه‌های برتر شدند.
بر اساس اعلام داوران، در بخش نشریه؛ انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی معدن موفق به کسب رتبه نخست شد.
در بخش کتاب نیز بشیرشکوه سلجوقی از این دانشگاه موفق به کسب رتبه نخست شد.
در بخش اختراع این جشنواره حسین جعفری به عنوان برگزیده رتبه نخست و انجمن علمی دانشکده مهندسی برق به عنوان رتبه دوم معرفی شدند.
در بخش رویداد نیز دانشکده مهندسی هوافضا از سوی کمیته داوران شایسته تقدیر شناخته شد.
یازدهمین جشنواره ملی حرکت با حضور حدود ۵۴۰ شرکت کننده داخلی و ۸۵ مهمان از ۴۶ کشور جهان در روزهای 5 لغایت 7 آذر ماه 97 در دانشگاه اصفهان برگزار شد.
در این جشنواره هزار و ۳۵۵ اثر از ۱۰۶ دانشگاه کشور به دبیرخانه یازدهمین جشنواره ملی حرکت ارسال شد که از میان آنها ۱۰۶ اثر برتر در اختتامیه جشنواره معرفی و تجلیل شدند.