درخشش در اولین دوره المپیاد جهانی ریاضی

1397/08/14

دانشجویان دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در المپیاد جهانی ریاضی که در کشور ازبکستان برگزار شد به 4 مدال دست یافتند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر داریوش کیانی معاون پژوهشی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر با اعلام این خبر افزود: تیم دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که به دعوت کشور ازبکستان در اولین دوره المپیاد دانشجویی ریاضی که از تاریخ ۵ تا ۱۰ آبان ماه در دانشگاه اورگنج ازبکستان برگزار شد، شرکت کرده و موفق به دریافت 4 مدال طلا، نقره و برنز شدند.
وی گفت : تیم ریاضی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به سرپرستی دکتر بهزاد نجفی سرپرست اول و امیرساکی سرپرست دوم و (از مدال آورندگان سابق ) وحید شاهوردی مدال طلا، مهدی حق شناس مدال نقره ، سیده فاطمه ارفعی و محمد اسمعیلی مدال برنز را در این دوره از مسابقات دریافت کردند.
این دوره از مسابقات با حضور 57 تیم حرفه ای از 20 کشور جهان و با حضور 224 دانشجو برگزار شد.