پیام ریاست دانشگاه؛ آغاز سال تحصیلی

1397/06/23

اساتید محترم، دانشجویان گرامی و کارکنان ارجمند
با سلام؛
ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و یاران وفادارشان، آغاز سال تحصیلی جدید را محضر یکایک شما عزیزان تبریک عرض می‌نمایم.
مایه مباهات است که بار دیگر، فصلی جدید را در عرصه تحصیل علم آغاز می‌کنیم تا این دانشگاه در تداوم حیات پرافتخار خود، کماکان علاوه بر تحقق بستری مناسب برای پرورش نخبگان، با بهره‌مندی از اساتیدی مجرب و متعهد، دانشجویانی ممتاز و مستعد و کارکنانی خدوم و توانمند، در زمینه‌های مختلف علمی و فعالیت‌های تحقیقاتی و فناوری، راهگشای توسعه صنعتی، اعتلا و بالندگی میهن عزیزمان باشد.
لازم میدانم ورود دانشجویان جدید و پیوستن آنان به خانواده پرافتخار را نیز صمیمانه خیرمقدم عرض نمایم.
امید آن دارم که با اتکال به خداوند متعال و همت و تلاش بی‌وقفه همه دانشگاهیان صنعتی امیرکبیر، بتوانیم در تربیت دانش‌آموختگانی کارآمد، مفید و موثر برای خدمت به میهن عزیز اسلامی، موفق و سربلند باشیم.
سید احمد معتمدی
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران)