برگزاری مراسم بزرگداشت روز کارمند

1397/06/18

مراسم بزرگداشت روز کارمند هفدهم شهریورماه 97 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

این مراسم با بخش های متنوعی همراه بود. بخشی از مراسم نیز شامل بیانات رئیس دانشگاه و معاون توسعه و مدیریت منابع که در ادامه از نظر می گذرانید: ...

****************
رئیس دانشگاه خبرداد:
برنامه دانشگاه برای قراردادهای صنعتی و شرکت های دانش بنیان
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه در حوزه های قراردادهای صنعتی و شرکت های دانش بنیان حرکت های بسیار خوبی آغاز کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سیداحمد معتمدی در مراسم بزرگداشت روز کارمند گفت: این دانشگاه اکنون در دو رتبه‌بندی کشور اول و در دو رتبه‌بندی دیگر در جایگاه دوم قرار دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه قرار گرفتن میان 100 برتر کشور تا سال 1404 و تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم از اهداف راهبردی این دانشگاه به شمار می رود، تاکید کرد: با همکاری تمامی اساتید، کارمندان و کارکنان دانشگاه می‌توانیم به این اهداف دست یابیم.
معتمدی عنوان کرد: نیروی انسانی یک سرمایه بسیار مهم است که ما در آن دخیل هستیم و کشور ما در این حوزه بسیار قوی است.
وی اظهار داشت: دانش‌آموختگان و قریب به چهار و نیم میلیون دانشجوی این کشور به طور قطع یک مزیت و فرصت بزرگ برای کشور به شمار می روند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: این نعمت خدادادی سبب شده که ایران به کشور قدرتمند و ریشه‌دار تبدیل شود به نحوی که می‌بینیم قدرتی مانند آمریکا و یا کشورهای منطقه همگی جمع شده‌اند تا بتوانند این توانایی را مهار کنند.
معتمدی اضافه کرد: باید سعی کنیم با مساعدت و تلاش همگانی این فضا را پشت سر بگذاریم و من همچنان امیدوار هستم و به خبرهای منفی این روزها توجه و اعتنایی نمی‌کنم و معتقدم که با برداشتن گام‌های اساسی می‌توانیم مشکلات را برطرف و ایرانی آبادتر را بسازیم.
وی با اشاره به فعالیت های موثر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه های پژوهش و فناوری گفت: پیش‌ازاین دوره دانشگاه امیرکبیر در تولید علم و در بخش کمیت در میان دانشگاه‌های صنعتی رتبه‌های اول و دوم را دارا بود که در این دوره نیز این روند طی شده و همچنان رتبه اول را در بین دانشگاه‌های صنعتی داریم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به بخش رتبه‌بندی در حوزه تولید علم و در بخش کیفیت خاطرنشان کرد: پیش از این دوره 4 ساله در این حوزه رتبه راضی‌کننده‌ای نداشتیم که به استناد مراجع ذی صلاح در این زمینه ‌اکنون با فاصله زیادی نسبت به دیگر دانشگاه‌ها در بخش کیفیت تولید علم نیز حائز رتبه اول شده‌ایم.
معتمدی افزود: در بخش قراردادهای صنعتی، در بخش مربوط به شرکت‌های دانش‌بنیان حرکت بسیار خوبی در دانشگاه آغاز شده است.
وی اظهار داشت: در بخش‌های مختلف پژوهش و آموزش نیز گام‌های موثری برداشته‌شده که ماحصل آن سبب ورود دانشگاه در رتبه بندی های جهانی است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به پیشرفت‌های این دانشگاه در رتبه‌بندی جهانی عنوان کرد: ما پیش از این در سه رتبه‌بندی اصلی دنیا جایگاهی نداشتیم چرا که این پایگاه‌ها به‌ صورت محدود رتبه‌بندی می‌کنند اما اکنون این دانشگاه جایگاه های خوبی در رتبه بندی های بین المللی کسب کرده است.

*****************
معاون توسعه و منابع دانشگاه تاکید کرد:
تغییر ساختار سازمان دانشگاه صنعتی امیرکبیر

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: تغییر ساختار سازمانی دانشگاه از برنامه های این معاونت است که براساس آن 20 درصد از پست های مدیریتی دانشگاه کاهش یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر فرهاد رحمتی در مراسم بزرگداشت روز کارمند گفت: کارکنان یکی از ارکان اصلی این دانشگاه به شمار می روند.
وی افزود: اگر امروز دانشگاه صنعتی امیرکبیر جز بهترین دانشگاه های کشور است یکی از ارکان اصلی این جایگاه احساس مسئولیت و تلاش کارکنان است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه اظهار داشت: باتوجه به اینکه مجموعه دانشگاه به یک خانواده تبدیل شده بنابراین کارکنان در این محیط احساس تعلق دارند.
رحمتی تاکید کرد: در مدت فعالیت خود در این معاونت سعی کردم تا عملکرد این حوزه شفاف و تابع قوانین یکسان برای عموم افراد باشد.
وی گفت: همچنین در این معاونت سعی شده تا همه امور در چارچوب خاص خود تعریف شود.
رحمتی گفت: در ازای کاهش پست های مدیریتی اقدام به افزایش پست های کارشناس مسئولی در دانشکده ها کردیم.