عضويت در اتحاديه AUAP

1397/05/22

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : دانشگاه صنعتي اميركبير به عضويت اتحاديه دانشگاه هاي آسيا و اقيانوسيه (AUAP) در آمد. این انجمن در سال 1995 بنا بر پیشنهاد دانشگاه تکنولوژی سورانری تایلند جهت ایجاد و برقراری روابط علمی قوی‌تر و گسترش جهانی آموزش عالی فی‌مابین دانشگاه تأسیس و راه‌اندازی گردید و در حال حاضر مقر اصلی انجمن AUAP در آن دانشگاه و در کشور تایلند است.
بیش از 220 دانشگاه و موسسه آموزش عالی از 30 کشور عضو رسمی انجمن است و در حال حاضر با بيش از 210 عضو از سراسر دنیا، بزرگ‌ترین اتحادیه بین دانشگاهی منطقه آسیا- اقیانوسیه محسوب می‌شود.
از اهداف و خدمات این انجمن می‌توان به، ایجاد مشارکت و ارتباط بین اعضا دانشگاه‌ها ، پشتیبانی مالی پروژه‌های تحقیقاتی ، برگزاری سالانه کنفرانسها و سمینارهای علمی ، برگزاری نشست‌های سالانه ، مشارکت در پشتیبانی مالی از سمینارها، کنفرانس‌های بین‌المللی و تبادل استاد و دانشجواشاره کرد.
شایان ذکر است دانشگاه هاي جامعه المصطفی (ص)، علامه طباطبایی، تهران، گیلان، علم و صنعت و الزهرا (س) از ايران عضو اين اتحاديه مي باشند.