همایش بزرگ انتخاب و معرفی رشته

1397/05/10

همایش بزرگ " معرفی رشته های فنی،مهندسی و علوم پایه" به منظور مشاوره و آشنایی داوطلبان با رشته‌های دانشگاهی و همچنین انتخاب رشته صحیح و هدفمند در روزهای 13 و 14 مردادماه سال جاری در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
این همایش به همت باشگاه دانش آموزی آینده سازان پلی تکنیک تهران و با همکاری اداره انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بازه بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری تا شروع بازه انتخاب رشته کنکور برگزار می گرد.
در حاشیه برگزاری این همایش نمایشگاهی با موضوع معرفی دستاوردها،‌ تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی رشته های مختلف دانشگاه با حضور اعضای هیئت علمی و نیز دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مختلف در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برپا می شود.
داوطلبان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس اینترنتی studentsclub.aut.ac.ir مراجعه و یا با شمار ه 66176216 تماس حاصل نمایند.