توسعه همکاری‌ها با کارگاه‌های تخصصی

1397/04/20

دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای توسعه همکاری‌های علمی با اساتید خارجی در مهرماه سال جاری اقدام به برگزاری کارگاه‌های تخصصی در 9 حوزه علمی کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به‌منظور توسعه همکاری‌های همه‌جانبه علمی و فناورانه و همچنین آزادسازی ظرفیت‌های عظیم جمهوری اسلامی ایران در حوزه دیپلماسی علمی اقدام به برگزاری کارگاه تخصصی در زمینه‌های مختلف علمی کرده است.
این کارگاه‌ها در حوزه‌های "فناوری بایو و سلامت"، "فناوری نانو"، "انرژی‌های تجدید پذیر"، "مواد"، "نفت و گاز"، "اینترنت اشیا و کلان داده"، مدیریت منابع آب"، "مدیریت ریز گرد و آلودگی" و "مهندسی خودرو" برگزار خواهد شد.
این برنامه به‌منظور همتایابی، آغاز یا توسعه هرچه بیشتر روابط علمی اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همتایان خود طراحی‌شده و در آن ضمن ایجاد کارگروه‌های 9 گانه، پیگیری و برنامه‌ریزی لازم جهت ادامه شبکه ایجادشده و تعریف فرصت‌های جدید همکاری صورت خواهد گرفت.
آخرین مهلت ثبت‌نام 10 مرداد (اول آگوست) تعیین شده است.
برگزاری این رویداد از 13 تا 15 مهرماه سال جاری است و افتتاحیه آن در روز شنبه 14 مهرماه خواهد بود.
علاقه مندان جهت ثبت نام به آدرس اینترنتی http://campus.aut.ac.ir/intrel/?p=2532 مراجعه نمایند.