دکتر «مهدی دهقان» پژوهشگر پر استناد جهان

1395/10/22

گزارش سال 2016 مؤسس «تامسون رویترز» درباره «پژوهشگران پراستناد» دنیا نشان می‌دهد که شش پژوهشگر از کشور ایران جزء تأثیرگذارترین‌ها در پیشرفت علم و عرصه پژوهش شناسایی شده‌اند.
به گزارش امیرکبیر به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران؛ سالانه نزدیک به سه هزار پژوهشگر از سراسر دنیا در 21 حوزه موضوعی به عنوان پژوهشگر پراستناد شناخته شدند و نام آن ها روی وب منتشر می‌شود.
مهدی دهقان مهندسی ریاضی دانشگاه صنعتی امیر کبیر، داود دومیری گنجی مهندسی دانشگاه انوشیروانی بابل، سعید عباس بندی در رشته ریاضیات دانشگاه بین المللی امام خمینی، محسن شیخ الاسلامی دانشگاه نوشیروانی بابل، طاهر نیک نام دانشجوی مهندسی دانشگاه صنعتی شیراز، شهرام رضا پور دانشجوی ریاضیات شهید مدنی آذربایجان در فهرست پژوهشگران پراستناد دنیا قرار گرفتند.
فهرست پژوهشگران پراستناد سال 2016 شامل 3 هزار و 260 پژوهشگر می‌شود که پیشگام تأثیرگذاری علمی در حوزه‌های موضوعی خود هستند.