تازه‌های نشر جهاد واحد صنعتی امیرکبیر

1397/02/29

کتاب " روش های سریع آنالیز و شناسایی کیفی غیردستگاهی پلاستیک های پر مصرف " توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب " روش های سریع آنالیز و شناسایی کیفی غیردستگاهی پلاستیک های پر مصرف " تالیف مهندس سعید نعمتی، توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.
درمقدمه این کتاب آمده است: " پلاستیک ها بر مبنای خواصّ حرارتی و مکانیکی خود در سه گروه کاربردی طبقه بندی می شوند:الف: پلاستیک های دارای مصارف عمومی، ب: پلاستیک های مهندسی و ج: پلاستیک های فوق مهندسی
در بین این سه گروه، پلاستیک های دارای مصارف عمومی، از نظر ارزش اقتصادی و صنعتی بخش عظیمی از تولیدات مواد پلاستیکی جهان را به خود اختصاص می دهند و چرخ فعالیت بسیاری از کارگاه ها و کارخانه ها را این گروه از پلاستیک ها به حرکت در می آورند. نام و کاربردهای این گروه برای بسیاری از مردم کشور عزیزمان آشناست مانند: پلی اتیلن، پلی پروپیلن، پلی استایرن، PVC ABS، یا پلی اتیلن سبک که بیشتر در تهیه فیلم-های شفاف و کیسه های دستی بقالی مورد استفاده قرار می گیرد در بیان بعضی از مردم به اشتباه کیسه نایلنی نامیده می شود. در این کتاب سعی شده است روش¬های ساده غیر دستگاهی تشخیص و شناخت پلاستیک ها مورد بحث و بررسی قرار گیرند و تجاربی که نگارنده طی سال¬ها کار عملی مستقیم، تدریس مکرر این درس، و برگزاری کارگاه¬های عملی کسب کرده است در اختیار علاقه¬مندان گرامی قرار دهد تا این عزیزان بتوانند جنس و نوع پلاستیک های پر مصرف صنعتی را با روش های ساده شناسایی کنند.علاوه بر مباحث مرتبط با شناسایی کیفی پلاستیک ها، فصل پایانی کتاب به شناسایی کیفی الیاف نسّاجی اختصاص یافته است و در آن گفتار روش های عملی ساده تشخیص الیاف طبیعی (پنبه، پشم، ابریشم، مو)، از الیاف مصنوعی (پلی استر، نایلن، اکریلیک، پروپیلن و غیره) از یکدیگر، علت اختلاط الیاف طبیعی با مصنوعی، و روش جداسازی و تعیین درصد آن ها به اختصار بیان شده است. با کسب تجربه عملی این توانایی به دست خواهد که با انجام آزمون های ساده و به ویژه شعله، الیاف طبیعی از مصنوعی تشخیص داده شوند و جنس آن ها نیز شناسایی گردد، و حتی در صورت مخلوط بودن نیز، این امر مشخص شود."
شایان ذکر است این کتاب در نه فصل، 168صفحه و در تیراژ500 نسخه و به قیمت 135000ریال به بازار کتاب عرضه شده است.
علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop ؛ خریداری نمایند.