معرفی برگزیدگان مسابقه ملی هوافضا

1397/02/17

برگزیدگان دهمین دوره مسابقات ملی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر معرفی وتقدیر شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برگزیدگان دهمین مسابقه ملی هوافضا معرفی و تقدیر شدند.
برگزیدگان در لیگ های مختلف به شرح زیر است؛
لیگ سرعت پهپادها؛
تیم XDRONE علی قمشی، مهسا کریمی، محمد امین رمضانی، احسان زرپوش،محمد بنویدی، محمدرضا کفشی، رتبه دوم را کسب کرد.
تیم Albert fpn نیما حاج رضا تهرانی، امیرضا سیفی، مهران ابراهیمی، علی ربیعی رتبه اول را کسب کرد.
لیگ هاورکرافت؛
تیم شهید عباس بابایی؛ محمد امین کارگر، حسین خاجه، علی علیزاده، وحید قالبی، محسن علیزاده؛ به عنوان تیم شایسته تقدیر معرفی شد.
تیم proxima ؛ به رخ محمدطاهری، نغمه تاجدی، شیما مقری، پریاسالار رحیمی تیم دوم شدند.
تیم سلام تجریش؛ طاها صلاح جو، فربد سنجانی، علی فخری موفق به کسب رتبه اوب شدند.
همچنین تیم storm؛ خانم آرامش موفق به کسب رتبه سوم شد.
و مقام چهارم این لیگ توسط تیم قیاس هاور، سها بیتافر، رومینا کریمی، محلا ملک پور کسب شد.
لیگ گلایدر؛
تیم بُراق؛ فاطمه فرامرزلو، ریحانه مسلمی، ثنامحمودی، عسل سپهری،مقام شایسته تقدیر در این تیم بودند.
مقام اول توسط تیم 18، ستایش ملکی، آیلین علیایی، نیوشا امانی، الهام کارگر زاده کسب شد.
همچنین تیم fly 17؛ امیرشایان نادری، مهدی درباری، علی محمودی رتبه دوم را در این لیگ کسب کرد.
تیم فالکون 85 ؛ محسن برزکار، سیدحسین محمدی، مهدی رحیم پور رتبه سوم را کسب کردند.

لیگ راکت آبی هوای فشرده عمودپرواز؛
تیم خسته، زهرا فضلی، ثنا فولادی، پانته آ قفرخان، تیم شایسته تقدیر در این لیگ بودند.
تیم tak tak ؛ علیرضا ناصری، امیررضا افتخاری رتبه اول را کسب کردند.
تیم سما٣یکم ؛ پارمیس مظلومیان، پریسا عزتی، حنانه مشایخ موفق به کسب رتبه دوم شدند.
همچنین تیم kinder یا کیندر؛ آرمان بمبئی، آریان مشهدی زاده رتبه سوم را دریافت کردند.

*******************
در دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛
مرکز فناوری هوافضا راه اندازی می شود

دبیر اجرایی مسابقات ملی هوافضا از راه اندازی مرکز نوآوری هوافضایی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی سبزه پرور عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در اختتامیه دهمین دوره مسابقات ملی هوافضا گفت:این مسابقات تلفیقی از تئوری و عمل است.
وی تاکید کرد: لازمه ایجاد کارگروهی در رقابت های علمی اعتماد به یکدیگر است که به همین واسطه تیم ها به پیروزی می رسند.
سبزه پرور خاطر نشان کرد: به جهت اهمیت موضوع هوافضا بنا داریم در تابستان مرکز فناوری هوافضا را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی کنیم.
به گفته دبیر علمی دهمین دوره مسابقات هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر، هدف از راه اندازی این مرکز ارائه ایده ها و ورود آنها به بازار بدون واسطه است.
وی عنوان کرد:همچنین به این واسطه جوانان در آینده میتوانند در اقتصاد کشور سهیم باشند.
وی افزود: در این دوره از مسابقات که در 6لیگ برگزار شد 160 تیم با بیش از 600 شرکت کننده حضور داشتند.
ظهور کسب و کارجدید و توسعه دانش با ایجاد مرکز نوآوری هوافضا
رئیس دانشکده هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت:راه اندازی مرکز نوآوری هوافضا در این دانشگاه منجر به ظهور کسب و کار جدید و توسعه دانش در این حوزه می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر: دکتر صادق تابع جماعت در اختتامیه دهمین دوره مسابقات ملی هوافضا اظهار داشت: در این دوره از مسابقات استقبال خوبی برای حضور تیم های دانش آموزی،دانشجویی و تیم های آزاد شد.
وی افزود: هدف اصلی از برگزاری این مسابقات ارتقا سطح علمی و توسعه دانش هوافضاست.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز نوآوری هوافضا در دانشگاه گفت: این مرکز منجر به ظهور کسب و کارجدید و توسعه دانش این جوزه در بخشهای عمومی می شود.
وی افزود: امیدواریم این تلاشها منجر به ارتقا فناوری در این حوزه شود.
ماهواره های 3دانشگاه ساخته می شود/پرتاب قطعی آنها به فضا

سرپرست معاونت فناوری فضایی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره هایی که توسط محققان 3دانشگاه در مسابقه (ماهواره های مکعبی) به فاز اخر رسیدند ساخته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مجتبی سرادقی در مراسم اختتامیه دهمین دوره مسابقات ملی هوافضا که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد گفت:این مسابقات در راستای امادگی ایده ها برای ورود به بازار و صنعت برگزار می شود.
وی با بیان اینکه در سازمان فضایی برنامه هایی برای ترویج و توسعه فناوری فضایی برگزار می شود، افزود: یکی از این برنامه ها مختص دانش آموزان است و میتوانند ایده های خود را ارائه کنند
وی گفت: اما یکی از مسابقات تحت عنوان ماهواره های مکعبی که در سال 94 برگزار شد برای دانشجویان است؛ 3 دانشگاه از 21 دانشگاه توانسته اند به فاز آخر این مسابقات برسند.
سرداقی با بیان اینکه این مسابقه در راستای ساخت ماهواره هایی با قطر 10 سانتیمتر برگزار شده است،گعت: قرار است این ماهواره ها ساخته شوند و به فضا پرتاب شوند؛اگر در خارج پرتاب نشوند حتما در کشور پرتاب خواهند شد.