بررسی وضعیت ریزگردهای تهران و اهواز

1397/02/10

بررسی وضعیت ریزگردهای تهران و اهواز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
کارگاه پایش و سنجش ریزگردها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر 20 اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سوی انجمن علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری شرکت ریزگردپایش آسمان کارگاه "مدل‌سازی، پایش و سنجش ریزگردها"برگزار می شود.
در این کارگاه در خصوص موضوعاتی چون واکاوی بحران ریزگردها از درد تا درمان، راهکارهای برون رفت از بحران گرد و غبار، منابع، پایش و سنجش ریزگردها و ارتباط ریزگردها و سلامت بحث و تبادل نظر می‌شود.
مدل‌سازی ریزگردها بر روی اهواز و پایش ماهواره‌ای ریزگردها بر روی تهران از دیگر موضوعات مطرح در این کارگاه است.
در این نشست علمی پروفسورگودرزاحمدی استاد دانشگاه کلارکسون آمریکا، دکتر مهدی عمویی ترک‌محله استادیار دانشگاه نظربایف قزاقستان، دکتر رضاخان‌بابایی استادیار دانشگاه نوشیروانی بابل، دکتر پریابرومندی استادیار دانشگاه آزاد مسجدسلیمان و مهندس حامد شریفی مدیر عامل شرکت ریزگرد پایش آسمان حضور خواهند داشت.
کارگاه مدل‌سازی، پایش و سنجش ریزگردها در روز پنج‌شبه 20 اردیبهشت ماه جاری در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
علاقه مندان جهت ثبت نام به آدرس اینترنتی http://educenter.aut.ac.ir/rizgard مراجعه نمایند.