برگزاری همایش «اقتصاد سبز و حکمرانی پایدار»

1395/10/4

سومین هم اندیشی سیاستگذاران منابع آب کشور با عنوان «اقتصاد سبز و حکمرانی پایدار» به همت مرکز تحقیقات مهندسی صنایع و بهره وری دانشگاه صنعتی امیرکبیر 25آذرماه سال جاری در محل سالن همایش‏ های بین المللی سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
در این هم اندیشی که با سخنرانی جناب آقای دکتر معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سرکار خانم دکتر ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و جناب آقای مهندس شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همراه بود، سیاست های دولت، دانشگاه و بخش خصوصی در قبال اقتصاد سبز و توسعه ی آن در کنار بحران کمبود آب مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین در این هم اندیشی چهار پنل تخصصی سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار گردید.