امضای تفاهم‌نامه با شرکت پالایش نفت تهران

1395/09/29

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت پالایش نفت تهران برای ارائه خدمات پژوهشی درباره "تصفیه آب چاه‌های آلوده به مواد نفتی" امضا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، قرارداد همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و میان شرکت پالایش نفت تهران در حاشیه برگزاری مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار به امضا رسید.
این قرارداد میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت پالایش نفت تهران برای انجام خدمات پژوهشی، فروش دانش فنی، طراحی و مهندسی پایه و تفصیلی و نظارت بر اجرا و راه‌اندازی تا مرحله بهره‌برداری واحد پرتابل تصفیه آب چاه‌های آلوده به مواد نفتی منعقد شده است.
با انجام این پژوهش مشکل آلایندگی آب‌های زیرزمینی در اطراف پالایشگاه تهران برطرف و از این آب‌ها برای آبیاری جنگل‌های اطراف پالایشگاه استفاده خواهد شد.
همچنین، تفاهم‌نامه توسعه دانش‌های نوین در تصفیه آب‌های آلوده به مواد نفتی میان طرفین به امضا رسید.