پوشش های حمل و نقل، ترافیک و ایمنی

1395/09/24

پنجمین همایش بین المللی پوشش های حمل و نقل ، ترافیک و ایمنی 29 و 30 آذرماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر :این همایش با موضوعات پوشش های مورد استفاده در صنایع خودرویی ، هوایی ، دریایی و ریلی ، خط کشی ترافیکی ، علائم جاده ای ، پوشش های حفاظتی و مقاوم در برابر خوردگی ، رنگ های ضد حریق و مقاوم در برابر آتش ، پوشش های هوشمند ، مهندسی سطح ، پوشش های دوستدار محیط زیست ، مواد اولیه و تجهیزات مورد استفاده در صنایع رنگ و پوشش دهی سطوح برگزار می شود.
در این همایش سخنرانانی ازکشورهای کانادا، آلمان ، کره جنوبی ، چین ، انگلیس ، هلند حضور دارند.
این همایش با همکاری مجلس شورای اسلامی ، سازمان گسترش و نوسازی ، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای معاونت ترافیک شهرداری ، اتاق بازرگانی و معاونت امور مناطق سازمان حمل و نقل ترافیک برگزار می شود.