5 تفاهم نامه همكاري با دانشگاه هاي فرانسه

1395/09/22

دانشگاه صنعتي اميركبير و دانشگاه هاي برتر فرانسه، 5 تفاهم نامه و 3 قرارداد همكاري مشترك (تبادل دانشجو با نانت و دو قرارداد دوره مشترک با اکول پلی تکنیک)امضا و مبادله كردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : هیات عالی‌رتبه آموزش عالي فرانسه با حضور وزیر علوم،معاون وزیر،روساي برترین دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی فرانسه ، مديران مدارس برتر مهندسی و رئیس‌کل مؤسسات مهندسی و موسسه شهرک علم و فناوری اين كشور از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کردند.
فرانسوا سنمو سفیر فرانسه در ایران و معاون وی نيز در اين بازديد، وزيرعلوم كشورشان را همراهي مي كردند.
اعضاي اين هيات در دیدار خود از دانشگاه صنعتي اميركبير، ضمن تأکید بر جایگاه ارزشمند و آوازه اين دانشگاه در محافل علمی، به بیان توانمندی‌ها و علاقمندی‌های خود جهت بسط همکاری‌های علمی بین‌المللی پرداختند.
در جريان این بازدید، 5 تفاهم نامه و 3 قرارداد همكاري ميان دانشگاه صنعتي اميركبير و دانشگاه هاي "نانت" Nantes، "انسم" ENSAM، "گرنوبل آلپ" Grenoble Alpes، "تلكام پاريس تك" Telecome-Paristech، "اكول پلي تكنيك" Ecole Polytechnique، "اينب" ENIB و "" Grenoble ecole de Management دانشگاه مدیریت گرونوبل به امضا رسيد.
طرفين براساس اين تفاهم نامه ها و قراردادهاي مشترك، همكاري هاي خود را در زمينه هاي تبادل دانشجو در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و استاد، برگزاری کنفرانس‌های مشترک، انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، راه اندازی شبکه آزمایشگاه‌های همکار در سطح جهانی، هدایت دانشجویان توسط اساتید مشترک فرانسوی و ایرانی گسترش خواهند داد.
در ادامه این بازدید، هیات عالی رتبه فرانسوی از مرکز رشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشکده های مهندسی معدن و متالورژی، مهندسی عمران و محیط زیست، مهندسی صنایع و مهندسی برق بازدید و با اساتید و روسای این دانشکده ها گفتگو كردند.