کنفرانس بین‌المللی تجارت کم‌کربن

1395/09/7

با توجه به اهیمت توجه به اهداف توسعه پایدار (SDGs) در سطح بین المللی و داخلی، همچنین تاکیدات مقام معظم رهبری و توجه ویژه ریاست محترم جمهوری به مباحث محیط زیست و توسعه در راستای عمل به اصل پنجاهم قانون اساسی و نیز تعهد پذیرفته شده از سوی ایران مبنی بر کاهش 4 % انتشار گازهای گلخانه ای در کنفرانس COP21 پاریس تا سال 2030، به نظر می رسد توسعه مفاهیم مربوط به تجارت و تولید کم کربن در راستای توسعه پایدار یکی از اصلی ترین زمینه های پیش رو و چالش های کشور باشد.
در این راستا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دانشگاه پیشتاز در توسعه پایدار اقدام به برگزاری نخستین کنفرانس تجارت کم کربن نموده است. این کنفرانس در پایان دوره 14 روزه ی بین المللی "جوانان پیشتاز در توسعه پایدار (YES)" می باشد، که توسط سازمان ملل متحد، شرکت My Climate برای اولین بار در ایران در تاریخ 14 الی 28 آذرماه 1395 برگزار شده و در آن به مباحث توسعه پایدار و محیط زیست پرداخته می شود.
با توجه به توضیحات فوق برای این همایش، نام "کنفرانس تجارت کم کربن" انتخاب شد تا با حضور متخصصان، کارشناسان، اساتید، دانش پژوهان و نمایندگان شرکت ها و سرمایه گذاران بین المللی و داخلی علاوه برمعرفی تجارت کم کربن و انتقال فن آوری، ساختار سرمایه گذاری و کمک های بین المللی در این راستا شرح داده شده و با انتشار سندی، مسیر برای سرمایه گذاری شرکت های دولتی و یا خصوصی، دانش بینان، مراکز تحقیقاتی و نهاد های قانون گذار بیشتر مشخص گردد.
حضور مدیران شرکت My Climate و همینطور استاتید و چهره های شناخته شده ی داخلی و خارجی در حوزه توسعه پایدار و اهداف آن، به این کنفرانس بین المللی اعتبار بسیاری بخشیده است و بستر همکاری مناسبی را بین این افراد و دفتر توسعه پایدار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به وجود آورده است.

مدعوین و میهمانان ویژه این کنفرانس :
متیو گاردنر (استاد دانشگاه هاروارد)
دومینیک موشینگ (مدیر پروژه آموزش پروژه های موسسه My Climate از کشور سویس)
استفان گارا (سخنگو NEOS وین برای مسکن شهری، توسعه، انرژی، تغییرات آب و هوا و بهداشت از کشور سویس)
رنه استرمن (مدیر عامل موسسه my Climate از کشور سویس)
آقای دکتر رضا مکنون (دبیر علمی همایش و رییس ستاد توسعه پایدار ایران)
آقای دکتر علی عبدالعلی زاده (مدیر عامل شستا)
آقای دکتر متصدی (معاون نیروی انسانی سازمان محیط زیست)
آقای دکتر گل مکانی (رئیس ستاد توسعه پایدار شهرداری تهران)
آقای دکتر بهرام طاهری (مشاور HSE وزیر محترم نیرو)
آقای دکتر جعفرزاده (معاونت مدیر کل HSE و پدافند غیرعامل وزارت نفت در امور محیط زیست)

محورهای اصلی این کنفرانس هوا، آب، انرژی و پسماند بوده که بر همین اساس موضوعات پنل ها نیز به گونه ای انتخاب شده اند که بیشترین هم خوانی را با اهداف تعیین شده در راستای کاهش کربن و تجارت کم کربن داشته باشند.

سایت : http://yes.aut.ac.ir/
تلفن دبیرخانه: 88947176 – 88938768