برگزاری کنفرانس مهندسی زیست پزشکی

1395/09/4

بیست و سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از امروز پنج شنبه 4 آذر ماه آغاز و تا روز فردا 5 آذر ماه ادامه دارد. برنامه افتتاحیه این کنفرانس امروز پنج شنبه با حضور تعدادی از محققان ایرانی مقیم خارج برگزار شد.
رییس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این کنفرانس اعلام کرد: تصویب دوره‌های کارشناسی بدون گرایش برای رشته مهندسی پزشکی با تعجیل بوده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : دکتر ناصر فتورایی در بیست و سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی، این کنفرانس را بزرگترین کنفرانس در حوزه مهندسی پزشکی دانست و افزود: بر این اساس انجمن مهندسی پزشکی ایران این فرصت را فراهم کرده تا زمینه‌ای برای تبادل تجربیات میان محققان ایجاد شود.
وی آموزش را مهمترین موضوعات و مسایل موجود در حوزه مهندسی پزشکی ذکر کرد و ادامه داد: مهندسی پزشکی به اندازه سایر رشته‌های موجود در دانشگاه‌ها سابقه طولانی ندارد ولی تاکنون رشد خوبی داشته و توانسته متخصصان زیادی در این زمینه تربیت کند.
فتورایی، ادامه داد: در سال جاری گرایش‌های دوره کارشناسی حذف شده است و در این کنفرانس طی دو نشست اقدام به بررسی چالش‌ها و دغدغه‌های موجود در این زمینه می‌شود.
رییس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه رشته‌های مهندسی پزشکی از سایر رشته‌های سنتی موجود در دانشگاه‌های کشور متمایز است، اظهار کرد: دوره کارشناسی مهندسی پزشکی بدون گرایش لحاظ شود، مشکلاتی ایجاد خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه بازنگری صورت گرفته در این زمینه قدری با تعجیل صورت گرفته است، یادآور شد: در این کنفرانس در این زمینه بحث و تبادل نظر خواهد شد.
رییس انجمن زیست پزشکی با اشاره به تحولات و پیشرفت‌های این حوزه خاطر نشان کرد: در حال حاضر میان بخش‌های صعتی با مراکز درمانی و بیمارستانی ارتباط منسجمی وجود ندارد که ایجاد این پیوند نیاز به همت دستگاه‌های متولی دارد از این رو در یکی از نشست‌های این کنفرانس به این مقوله پرداخته خواهد شد.
فتورایی معرفی و تقدیر از مقالات برتر را از دیگر برنامه‌های این کنفرانس نام برد.