ایجاد زمینه همکاری با دانشگاه‌های سوئد

1397/01/22

در بازدید هياتی از دانشگاه‌هاي سوئد از دانشگاه صنعتي اميركبير، زمینه‌های همکاري میان طرفین ایجاد شد.
به گزارش دانشگاه صنعتی امیرکبیر: هيات متشكل از نمايندگان بين‌الملل و اساتيد دانشگاه‌هاي "لوند"، "چالمرز"، "هالمستاد"، "مالمو"، "ليناس"، "بوراس" و "KTH" سوئد از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کردند.
در نشستی با حضور مسوولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هیات دانشگاهی سوئدی ، دكتر امير گلرو مدير همكاری‌های علمی بين‌المللی دانشگاه به معرفی دانشگاه اميركبير، ظرفيت‌ ها، توانايی‌ها و دستاوردهای دانشگاه پرداخت .
تبیین مدل‌های همكاری‌های بين‌المللی و ظرفيت‌های موجود برای همكاری با هريک از دانشگاه‌ها از دیگر موضوعات مطرح در این نشست بوده است.
تبادل دانشجو در مقاطع تحصيلات تكميلی و دوره‌های دكتری دومدركه تک نفره در حوزه آموزش و برگزاری كارگاه‌های تخصصي در حوزه پژوهش از جمله مواردي بود كه مورد توافق طرفين قرار گرفت.
همچنين در اين بازدید چند نفر از اساتيد دانشگاه در حوزه‌های مختلف علم با همتايان خود در اين نشست ملاقات و رايزنی داشتند و زمينه‌های همكاری‌های علمی و پژوهشی دو طرف، مورد بررسي قرار گرفت.